Top

Nieuws

Health City Oisterwijk is hoofdsponsor van het NK Veldrijden Jeugd 2020

Deze week ondertekende de Stichting Wielerronde Moergestel/Oisterwijk een contract met Health City. Samen maken zij zich sterk voor een perfecte organisatie van het Nederland Kampioenschap Veldrijden Jeugd dat op zaterdag 25 januari 2020 in Moergestel zal plaatsvinden.

Ook de jeugd is bij Health City al aan het juiste adres voor sportieve prestaties. Mevrouw Kristy Wilborts van Health City Zuid (locaties in Oisterwijk, Vught en Waalwijk) motiveert in een toelichting de keuze van Health City om het NK te ondersteunen. “Wij vinden het belangrijk dat jongeren sportief bezig zijn. Daarom dragen wij een sportief evenement zoals het NK Veldrijden Jeugd een warm hart toe. Nu dat zowat in onze achtertuin plaats vindt ondersteunen wij de organisatie graag. De kwaliteit van de Stichting Wielerronde Moergestel/Oisterwijk die jaarlijks de GP Destil organiseert is van een dusdanig hoog niveau dat het past bij de kwaliteitsniveau van Health City”.

De voorbereidingen voor het NK verlopen voorspoedig. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.nkveldrijdenjeugd2020.nl. Ook ambities om te gaan sporten kijk dan op www.healthcityzuid.nl

Foto: contractondertekening met Hans Cornelis (organisator NK) en Kristy Wilborts (Health City Zuid)