Top

Nieuws

Open Moergestels kampioenschap MTB

MTB-wedstrijden in Moergestel ook voor recreanten.
Wil je als recreatief mountainbiker eens je krachten met anderen meten op een volledig aangekleed wedstrijdparcours? Kom dan naar de MTB-wedstrijden op 17 juni 2018 in Moergestel. Speciaal voor de fietsrecreant zonder licentie of wedstrijdervaring wordt het parcours opengesteld voor een ‘fun klasse’.
Rijd je eigen rit of ga de strijd aan met anderen voor het ‘Open Moergestels Kampioenschap’.

Stichting Wielerronde Moergestel/Oisterwijk organiseert deze ATB cross als onderdeel van een cyclus wedstrijden, die tijdens de zomermaanden gereden worden in de Nederlands-Belgische grensstreek.
Gezien de enthousiaste reacties van vorig jaar biedt de stichting ook dit jaar de recreatieve mountainbiker de ruimte om een wedstrijd te rijden. Je kunt je eigen rit rijden of de strijd aangaan met anderen voor het ‘Open Moergestels Kampioenschap’. Op deze manier kan iedereen de sensatie ervaren van een volledig aangekleed wedstrijdparcours.

Praktische informatie

De zogenoemde ‘fun klasse’ wordt 17 juni gehouden om 14.30 uur en de finish is rond 15.00 uur. Deelname bedraagt 8 euro en is inclusief een verplichte verzekering. De route is inmiddels grotendeels uitgepijld.
Locatie is het parcours ‘de Heiberg’ aan de Zandstraat in Moergestel (tussen nr. 12 en nr. 14). Parkeren kan in de directe omgeving. Toegang is geheel gratis. De overige wedstrijden starten om 09.00 uur. Meer informatie is te vinden op: www.wielrennen-moergestel.nl of www.atbcross.com.

Aanmelden
Aanmelden kan door een bericht te sturen aan info@wielrennen-moergestel.nl onder vermelding van naam, adres en geboorte datum (deelname vanaf 16 jaar).